Nyheder

Tanja Charlotte Frederiksen har ferie fra d. 2.9. til og med 13.09.2019.

Susanne Ertbjerg har ferie fra mandag d. 9. september til og med mandag d. 23. september 2019. Der kan bestilles tid hos Susanne, men ikke skrives mails.

Vejledning til login på selvbetjening.

Vedr. nye muligheder for login på E-portalen: Har man adgang til NemId kan man vælge at logge sig på med det. Der er på nøjagtig samme måde som E-boks, Sundhed.dk og diverse andre hjemmesider der kræver NemId. Man kan også fortsat bruge sit sædvanlige login. Der vil her hver gang blive sendt en verificeringskode til ens privatmail, som skal skrives ind inden man kan logge sig ind.  Der henstilles til at man bestiller sin medicin herinde på sin selvbetjening og ikke med medicinapp’en, da recepten ikke kan fornyes via app’en.

Der er lukket for tilgang af nye patienter pr. 20.12.2017.

Uddannelseslæge Morten Harritz Mathiassen er startet i introstilling 1. august 2019 og skal være i lægehuset frem til 1. marts 2020.

Uddannelseslæge Kristian Nikolaj Björklund er startet i lægehuset 1. april 2019. Kristian skal være i lægehuset 1 år.

Klinisk basiskuddannelseslæge Tanja Charlotte Frederiksen er startet i lægehuset 1. april 2019. Tanja skal være i lægehuset ½ år.

Sygeplejerske Trisse Fisker er på barsel.

1. september 2018 er Louise Øllegaard startet i lægehuset som sekretærelev. Louise vil være i lægehuset i 2,5  år ifm. uddannelsen til lægesekretær.

Reservelæge Jane Ejstrup Reinholdt er på barsel.